Last updated: August 31. 2014 11:20PM - 437 Views
Coach Jim Fowler Sports Columnist



Story Tools:

Font Size:

Social Media:

Since football season will begin for the Upson-Lee Knights next Friday night, I thought that I would put together a quiz prior to the Knights beginning their 23rd season on the gridiron. I have done this a few times through the years, but it’s been a while since I came up with a brain-teaser about Upson-Lee football. Check out your knowledge and see how many you can get correct.


1. Next Friday night the Knights will play their 23rd season opener. In their first 22 seasons, how many season openers did they win? (A) 14; (B) 16; (C) 17; (D) 20.


2. Upson-Lee’s record for longest scrimmage run is 96 yards. Who holds this record?


(A) Antroun McDaniel; (B) Terrell Terry; (C) Corey Moss; (D) Dare Coker.


3. The most points ever scored by the Knights in a single game is 66. Who was their opponent in that contest? (A) Henry County; (B) Columbus; (C) Douglas County; (D) Berkmar.


4. Which of the following schools has Upson-Lee never lost a football game to?


(A) McIntosh; (B) Central-Macon; (C) Jones County; (D) Spalding.


5. Which of the following former Knights never rushed for 200+ yards in a single game?


(A) Melvin Ferguson; (B) Phillip Searcy; (C) Tyrone Perry; (D) Antorun McDaniel.


6. The Knights record for interceptions in a single game is 4. Who holds that record?


(A) Dexter Reviere; (B) Martez Jones; (C) Cameron Searcy; (D) Eldred King.


7. No Knights’ quarterback has ever thrown for 1000+ yards in a single season. The record is 983 yards. Who holds that mark? (A) Laquentin Lamar; (B) Tay Matthews; (C) Fred Bussey; (D) Willie Kendall.


8. The career record at Upson-Lee for extra points kicked in a career is 68. Who holds that record? (A) Tyler Stewart; (B) Jack Sisterson; (C) Luke Paul; (D) Paul Haley.


9. The Upson-Lee career record for most times rushing for 100+ yards in a single game is 17 times. Who accomplished this feat? (A) Tyrone Perry; (B) Corey Moss; (C) Corderro Montgomery; (D) Alex Collier.


10. The first touchdown in Upson-Lee football history was scored by whom? (A) Allen Woodard; (B) Sheddrick Risper; (C) Terrell Sparks; (D) Bruce Salter.


11. Who defeated the Knights in the final game of the 1993 regular season to end Upson-Lee’s undefeated season? (A) Carver; (B) Newnan: (C) East Coweta; (D) LaGrange.


12. Upson-Lee has won three state playoff games in its history. Which of the following teams did the Knights NOT defeat in the state playoffs? (A) Statesboro; (B) Creekside; (C) Cairo; (D) Colquitt County.


13. The most points ever allowed in a single game by an Upson-Lee defense is 56. Who scored that many against the Knights? (A) Marietta; (B) Westside-Macon; (C) Newnan; (D) Thomas County Central.


14. What school handed the Knights the first loss in their history on 9-25-1992? (A) Peach County; (B) East Coweta; (C) Forest Park; (D) Troup County.


15. In their 22-year history the Knights have played 111 games at Matthews Field. How many of those games have they won? (A) 59; (B) 64; (C) 67; (D) 71.


ANSWERS: (1) B; (2) A; (3) C; (4) D; (5) C; (6) A; (7) D; (8) B; (9) D; (10) C; (11) A; (12) C; (13) B; (14) A; (15) C.


Comments
comments powered by Disqus



Featured Businesses


Poll



Info Minute



Gas Prices

Thomaston Gas Prices provided by GasBuddy.com